Ponie­dzia­łek, 20 paź­dzier­nika

OBIAD:

  • zupa szcza­wiowa z kaszą jaglaną
  • maka­ron z sosem mięsno-warzywnym,
    jabłko, kom­pot

Wto­rek, 21 paź­dzier­nika

OBIAD:

  • zupa krem z dyni z grzan­kami
  • pul­pety dro­biowe w sosie śmie­ta­no­wym, ziem­niaki,
    surówka z bia­łej kapu­sty (drobno skro­jona), kom­pot

Środa, 22 paź­dzier­nika

OBIAD:

  • barszcz czer­wony z ziem­nia­kami
    i kieł­basą (bez skórki, drobno skro­joną)
  • ryż z jabł­kami, polewa jogurtowo-cynamonowa,
    kom­pot

Czwar­tek, 23 paź­dzier­nika

OBIAD:

  • zupa pomi­do­rowa z maka­ro­nem
  • rata­to­uille warzywne z woło­winą
    i wie­przo­winą, kasza jęcz­mienna,
    kom­pot

Pią­tek, 24 paź­dzier­nika

OBIAD:

  • zupa gry­si­kowa
  • klopsy rybne w sosie koper­ko­wym, ziem­niaki,
    surówka z mar­chewki, kom­pot