Ponie­dzia­łek, 25 maja

OBIAD:

  • zupa bro­ku­łowa z kaszą jaglaną
  • potrawka drobiowo-warzywna,
    maka­ron, kom­pot

Wto­rek, 26 maja

OBIAD:

  • zupa ogór­kowa z ryżem
  • kotlet scha­bowy, ziem­niaki,
    kapu­sta zasma­żana, kom­pot

Środa, 27 maja

OBIAD:

  • zupa botwin­kowa z fasolą
  • placki ziem­nia­czane z sosem pie­czar­ko­wym,
    surówka wio­senna, kom­pot

Czwar­tek, 28 maja

OBIAD:

  • zupa gry­si­kowa
  • pie­czeń rzym­ska w sosie wła­snym,
    kasza jęcz­mienna, cole­sław, kom­pot

Pią­tek, 29 maja

OBIAD:

  • zupa z socze­wicy z ziem­nia­kami
    i kieł­basą
  • ryż z owo­cami, polewa jogur­towa,
    kom­pot