Ponie­dzia­łek, 4 maja

OBIAD:

  • zupa pie­czar­kowa z zacierką
  • szynka pie­czona w sosie wła­snym, ryż,
    bro­kuły na parze, kom­pot

Wto­rek, 5 maja

OBIAD:

  • zupa bro­ku­łowa z kaszą jęcz­mienną
  • udko z kur­czaka, ziem­niaki, surówka z ogór­ków kiszo­nych i papryki,
    kom­pot

Środa, 6 maja

OBIAD:

  • barszcz biały z ziem­nia­kami i jaj­kiem
  • pie­rogi z tru­skaw­kami, polewa jogur­towa,
    kom­pot

Czwar­tek, 7 maja

OBIAD:

  • zupa pomi­do­rowa z ryżem
  • łazanki z kapu­stą i wie­przo­winą, jabłko,
    kom­pot

Pią­tek, 8 maja

OBIAD:

  • zupa gry­si­kowa
  • ryba w cie­ście nale­śni­ko­wym, ziem­niaki,
    surówka z selera, kom­pot