Ponie­dzia­łek, 22 wrze­śnia

OBIAD:

  • zupa jarzy­nowa z ryżem
  • gulasz wie­przowy, kasza jęcz­mienna,
    sałatka z ogór­ków kiszo­nych i kuku­ry­dzy,
    kom­pot

Wto­rek, 23 wrze­śnia

OBIAD:

  • zupa krem z zie­lo­nego groszku
    z grzan­kami
  • filet z kur­czaka w cie­ście nale­śni­ko­wym,
    ziem­niaki, buraczki na cie­pło, kom­pot

Środa, 24 wrze­śnia

OBIAD:

  • żurek z ziem­nia­kami i jaj­kiem
  • maka­ron z serem i polewą stra­cia­tella,
    kom­pot

Czwar­tek, 25 wrze­śnia

OBIAD:

  • zupa pomi­do­rowa z maka­ro­nem
  • pul­pety wołowo-wieprzowe w sosie pie­cze­nio­wym,
    żółty ryż, fasolka szpa­ra­gowa, kom­pot

Pią­tek, 26 wrze­śnia

OBIAD:

  • zupa ryżowa
  • ryba pie­czona z warzy­wami po grecku,
    ziem­niaki, kom­pot