Ponie­dzia­łek, 30 marca

OBIAD:

  • zupa koper­kowa z zacierką
  • sztuka mięsa w sosie myśliw­skim z warzy­wami,
    kasza gry­czana biała, kom­pot

Wto­rek, 31 marca

OBIAD:

  • zupa ogór­kowa z ryżem
  • eska­lopki dro­biowe, ziem­niaki,
    surówka z pora, kom­pot

Środa, 1 kwiet­nia

OBIAD:

  • zupa z socze­wicy z ziem­nia­kami
    i kieł­basą
  • kopytka z sosem pie­czar­ko­wym,
    surówka z mar­chewki, kom­pot

Czwar­tek, 2 kwiet­nia

OBIAD:

  • zupa bro­ku­łowa z kaszą jaglaną
  • kotlet mie­lony, ziem­niaki, cole­sław,
    kom­pot

Pią­tek, 3 kwiet­nia

OBIAD:

  • barszcz ukra­iń­ski z ziem­nia­kami i fasolą
  • wege­ta­riań­skie risotto z warzy­wami,
    sos pomi­do­rowy, kom­pot